Öppna bordetdags!

9th april 2018

God morgon!
Allt väl?
Haft en skön helg?
Mitt självförtroende är lite i botten efter gårdagens quiz. 
Alltså schlager var kanske inte vårt tema och nästa gång är det Sveriges Historia.. Sara, min vän jublade så det hördes över hela Hornsgatan och själv blev jag lite blek. 
Minns inte ens vad betyget i historia var så du kan ju förstå… 
Tänkte börja lyssna på några poddar och dom senaste jag lyssnat på var Kalle Linds om Lilla Fridolf och en om Balenciaga. 
När ska dom ämnena komma på ett quiz? 
Då skulle Pernilla regera.. 

Denna vecka är allt som vanligt, Annie är tillbaka från sin semester så vi är fulltaliga igen. 
Ska jaga Calle lite så det blir blodpudding i veckan. 
Det ska även bli lite fler cateringmenyer är tanken. 
Men dom som finns klara hittar du under länken. 
Catering
Studentbuffén ser ut att bli populär i år också, bokas på rejält. 
Vi jobbar ju även med en budfirma så maten kan du få utkörd om du vill det. Smidigt när hela stan fylls av lastbilar med lyckliga studenter som sjunger om livets glada dagar..

Matsedeln för denna vecka har vi här
Matsedel

Fortsätter med bra pris på småsidor med färskrökt lax för 298:-kg 
(ord 350:-)
Samt Morbierost för 249:- kg ( 320:-) och till det har vi eller Ullis kokat en tomat/vanilj & citronmarmelad att servera till.

Har även varmrökt sik för 129:- kg (ord 190:-) 
Kanske göra en vårig sallad med ramslöksaioli till? Som jag som en händelse också har;)

Just det, då har ju kylan gett med sig så vi kan äntligen ha ”Öppna bordet” premiär. 
För er nytillkomna läsare är det den 25 april klockan 18.30 sharp är 14 personer välkomna att äta en 10 rätters med vin för 950:- kr per person.
Man får boka max 4 platser och det är först till kvar så ring fort.. 

Nä du, det får allt räcka för idag. 
Och har jag någon historielärare där ute bland nyhetsbrevsläsarna kanske hen har lust att ta sig an en hopplös böna som knappt kommer ihåg Stockholms blodbad och Kristian Tyrann?

Kram Pernilla på Hammarströms som nås på 08-6400882. 
Hörs på torsdag