Öppna bordet

Vi har ju som bekant  något som vi kallar ” Öppna bordet” där 14 personer som inte känner varandra får avnjuta en 10 rätters med vin till det facila priset av 950:- pix. Jag och Ullis bestämmer maten så middagen förblir ”hemlig” för våra gäster.

När platserna släpps via nyhetsbrevet gäller det ringa butiken omedelbums för att boka och man får inte boka fler än 4 platser. Platserna har haft en tendens att ta slut snabbt men jag har även en väntelista att sätta upp sig på..

Nu har ju detta blivit en supersuccé så om du vill kan du nu även boka in dig och dina vänner, jag vill fylla upp hela bordet dvs 14 personer. Priset blir lite annorlunda vid egna tillställningar men är du intresserad ring så pratar vi ihop oss.

Man behöver ju inte heller äta 10 rätter utan kanske bara ha en skaldjurskväll om du bokar egen sittning..

Ska även tillägga att jag inte tar emot bokningar i förväg till ” Öppna bordet” utan det gäller att hålla koll på nyhetsbrevet…Lika för alla! (har dock blivit erbjuden 3000 av en man för förtur för honom & frugan men tji fick han)

 

Tanken var från början att vi skulle sitta med för vi har så många härliga gäster som vi vill hänga mer med men vi la ribban lite för högt, hinner knappt få med all mat på tallriken… Har givetvis hänt en gång, glömde helt av huvudråvaran…

 Det var en gäst som har sagt om ”Öppna Bordet” citat ”En kombination mellan finkrog och  ”Stå upshow”

Vet inte om det är bra eller dåligt men det blir lätt lite stojigt när Klapp och Klang ska leka krog igen… Det var ju som bekant ett par år sedan vi ”körde service”….. Så träffades vi för övrigt, när jag jobbade extra på Ulla Winbladh och Ullis var då kallskänkschef där sedan 100000 år… Men det är en annan historia som du hittar på bloggen om du är nyfiken på den.

I galleriet här nedan hittar du några av rätterna som vi har serverat genom åren.

Väldigt många visade det sig när man radade upp en bråkdel av dom… Kolla i slutet av galleriet, där är några av mina favoriter som när vi serverade maten i musfällor & hästtartar på V75bongar…

Hade VD:n för Maxresturanger där en gång och då är man ju tvingad till att servera ur McDonaldsmatrial…

/Hoppas vi ses någon kväll!

 

Galleri