Öppna bordet!

12th januari 2017

Hej!

Allt väl?
Här är det prima, lite nackspärr om jag ska gnälla lite.. Suttit framför datorn alldeles för länge än jag är van vid men det var välbehövligt… Har knåpat ihop nya cateringmenyer och även en ny studentbuffé.
Det kommer en vårbuffé strax också men i ärlighetens namn pallade jag inte igår..  Men kolla på länken här på de nya menyerna, det som ska uppdateras är beställningsmallen men det kommer vilken dag som helst!

Catering

Den här veckan har vi efter påtryckningar av er som ville ha förrätten på nyårsmenyn igen. Parmesangratinerad hummer för 149:- halvan. Övervärme i ugnen på 225 grader tills den gyllenbruna färgen infunnit sig. Hepp & klart!
Vi kommer baka ett ört & vitlöksbröd att servera till.
Till hummern kanske jag kan tipsa om ett oerhört prisvärt mousserande Clotilde Davenne med artikelnummer 7725 för 140:-. Bra januarialternativ till champagnen!

Kommer även bunkra upp med blåmusslor för 85:- nätet, gör inte heller bort sig till brödet.

Ullis har gjort laxbiffar som är kryddade med koriander/ingefära & chili som du bara värmer på 69:- st kostar dom. Till det har/ska vi göra mangosalsa med chili & sticklök och även rödkålsalladen med sesamfrön.
Enkel middag och så himla gott!
Där tycker jag Kung fugirl gör sig fint, vet att jag tjatat om det vinet men passar så himla bra till den typen av mat. 2690 är artikelnumret och kostar 130:-.

Calle har gjort kroppkakor (ska jag äta till middag) samt årets första laddning med blodpudding.

Connie har gjort en rödvinbärspaj med smul i dessert i helgen. Nat har bullat upp med chokladtryffeltårtor/kolapajer/citrontarter..

Ja det var väl det jag hade att komma med..

Ha en grym helg säger Pernilla på Hammarströms som nås på nummer 08-6400882 om jag ska lägga undan något!

Nej för jösse namn glömde ju bordet som ni har längtat så hårt efter..
Den 22 februari kl 19.00 sharp är det premiär för årets första. Som vanligt får du boka max 4 platser av de 14 som finns och då får du avnjuta en hemlig 10 rätters som jag & Ullis knåpat ihop.
950:- per person kostar kalaset ink vin.

Här är en liten länk till bilder av mat som vi gjort de gångna åren…

Och du ring fort, ingen idé att maila tillbaka för reservation av bordet…

Öppna bordet

 

Hej då igen! 🙂