Nobelhummer!

8th december 2016

God morgon!

Det blir ett tidigt nyhetsbrev idag, det stod mellan det eller väldigt sent… Sedan länge är det en tradition hos oss att sälja hummer till Nobel till ett bättre pris. Åtminstone ”förr” i tiden hade vi mycket äldre, framförallt damer som klädde upp sig och åt gott inför nobelsändningen framför tv:n.. Kanske inte så vanligt idag men vi bibehåller den traditionen så den här helgen kostar den nykokta canadahummern 240:- stycket. Även fint pris på färska räkor för 19:- hg. Han som kanske skulle ha dragit mest folk till tv:n den här helgen uteblir som bekant. Får nog inga havskräftor i helgen, lite för tidigt att veta det än, nackdelen med tidigt nyhetsbrev men räkna inte med det. Hummer & räkor är det givetvis bra om du ringer och lägger undan. Kanske en hummer till På spåret? Börjar sälja skaldjuren redan idag.

Kommer fylla upp fiskdisken hårt med en massa godsaker inför helgen.
Om det ramlar in något superbra så hör jag av mig på sociala medier

https://www.facebook.com/Hammarströms-Fisk-269313647480/notifications/

https://www.instagram.com/hammarstromsfisk/

Annars fortsätter julstöket hårt här, ska säga att vi kommer fortsätta med aptit.se fram till det nya året och jag har just lagt in en drös julmat där så du kan ju beställa därigenom också om du inte hinner upp på söders höjder.. Vilket jag hoppas! 😉
Vi kollade lite på fjolårets statistik vad vi sålde och vad som tog slut. Vi hade visst bakat 100 vörtbröd till den 23:e men det tog slut! Hörde jag Hammarströms bageri? Så följande varor är det extra noga att boka om du vill ha, vörtbrödet då, Calles leverpastej som inte ens hann ut i butiken i fjol, Sivans julost/cheddarost, julgodis knäck,ischoklad,polkagrisar,mintkyssar) och de hela sidorna med hemgravad lax & kallrökt lax som vi vakuumförpackar. Laxen kostar 350:- kg (ord 580/600:-) 
Rocklundaskinka måste också förbokas, finns kokt och rå. Glöm inte att boka Ullis hemgjorda sötstarka senap.
Det var väl det som är mest ”viktigt” att boka innan.

Connie ska göra en dessert med choklad och björnbär till helgen. Nat ska baka mer av saffranskakan med russin & choklad som blivit superpoppis. Kolapajer, citrontarter & chokladtryffeltårtor finns så klart också.

Ja det var väl det jag hade att komma med!

Trevlig helg säger Pernilla på Hammarströms fisk.

Ps glöm inte att kolla upp nyårsmenyn på länken här.

Nyårsmeny