Nyårsmeny 

Längst ner på sidan kan du beställa menyn

 

Nyårsmeny 2019

 

Förrätt

Hummersoppa
smaksatt med konjak
serveras med parmesanbrioche

 Varmrätt

Hälleflundra
serveras med vitvinssås smaksatt med rostad vitlök,
potatiskaka med karl-johansvamp/persilja

 

Alternativt

 

Renytterfilé serveras med rödvinssås smaksatt med rostad vitlök,
potatiskaka med karl-johansvamp/persilja

Alternativt

 

Smörbakad romanesco serveras med parmesansås
& rostade hasselnötter

 

Grönsaker som serveras till alla 3 rätter 
är bakad tomat/smörbönor/vaxbönor och haricots
verte

Dessert

Vispad kardemummapannacotta
med vitchoklad & brynt smör
& krossade drömmar

498:- per person och vill du ha vår plusmeny med ett kit med 3 canapéer som är Roger Vergemousse med forellrom,
rödbetstarte med getost samt skagenröra med pepparrot för 100:- extra.
Bokas innan den 28/12 innan klockan 15. 
Och vinförslag hittar du längre ner på sidan…

 

Förfrågan/beställning

Vinförslag till årets nyårsmeny… 

 

Vårt kit med canapéer att starta middagen med

Roger Verge med forellrom
Rödbetstarte med getost
Skagenröra med pepparrot
100:-

Jacquennot et Fils extra brut Champagne artikelnummer 7708701 för 319:-

Till hummersoppan
Evolution White 18th edition Usa artikelnummer 71149 för 159:-

Till hälleflundran
2016 Reserva Branco Chocapalha Portugal artikelnummer 72998 för 179:-

Till renytterfilén
2016 Ad Astra Italien artikelnummer 70231 för 199:-

Till Smörbakade romanescon
2016 Severina Nebbiolo med artikelnummer 74096 för 199:-

 

Till kardemummapannacottan
2010 Thasos Moscatel du Setubal Portugal med artikelnummer 76214 för 149:-

 

Och för att skåla in det nya härliga 2020

2009 Cuvée Brut Wiston Estate från Storbritannien med artikelnummer 77644 för 399:-

Väldigt roliga viner och kanske inte helt ”klassiska” men desto roligare.
Ska dock säga att dessa viner behöver förbokas!
Gå bort till Anders & gänget på bolaget i Söderhallarna😉