Nästa vecka ä det premiär för Hammarströms ”Rullsylta”

24th april 2017

God morgon go vänner!

Haft en skön helg? Min var faktiskt lugn och fin, det roligaste som hände var att Ullis & jag igår köpte en Christianacykel…
Som bekant är vi inte riktigt riktiga men har fått en knasig idé om att göra en Hammarströms Rullsylta… Så om allt går som vi vill kommer vi från och med onsdag den 3 maj göra som glassbilen och köra ut luncher för försäljning på ungefär 3 olika adresser runt omkring Nytorget/Skånegatan/Åsögatan. Håller mig där det är flackt, tant har fullt sjå att cykla från söderort i varje morgon som det är…
Kommer vid olika klockslag och du får swisha alternativt om du har firma så  sätter vi  upp dig  och blir faktureringskund. Men återkommer om fler detaljer i nästa vecka. Bra är dock om ni hör av er för att bli faktureringskunder. Som sagt, helt knäppa….

Dags för ett nytt datum med Öppna bordet, den 17 maj kl 18.30 är det dags. Hemlig 10 rätters meny med dryck för 950:-, du får boka max 4 platser. Först till kvarn är det som gäller, precis som vanligt!

Calle har gjort en laddning med blodpudding, 75/50:- biten.

Har bra pris på rödingfilé för 298:- kg.

Sivans herrgårdost, lagrad i 28 månader för 249:- ( 298:-)

Lite lunch ska vi kanske ha den här veckan också?

Veckans lunch

Ska även nämna att vi har skrivit några nya cateringmenyer, bla en vegetarisk. Givetvis kan du köpa till protein också om du skulle vilja det.

Catering

Nä nu får det räcka, glöm inte boka ”Öppna Bordet” och hör av dig via mail om du vill bli faktureringskund.

Ha det så hörs vi på torsdag säger Pernilla på Hammarströms

08-6400882 ringer om du vill nå mig!