Måndags morgon hos oss på Hammarströms

22nd maj 2017

God morgon!

Haft en bra helg? Min var grym, hade skaldjursfrossa här med mina bästaste tjejkompisar. Kom hem efter Dagens nyheter, det var ju ett tag sedan det hände men än kan hon.
Ska säga att det är stängt i butiken på torsdag Kristi Himmelsfärd så det blir inget nyhetsbrev på torsdag men kommer få hem mer hummer i eftermiddag och i morgon så jag fortsätter med 180:- stycket. Gäller ”nog” ostronen också men ring ner och kolla läget. Åt med gurk/äpplevinaigretten i lördags. Dra mig baklänges vad gott!

Annars kommer vi bulla upp butiken som vanligt men då lite tidigare pga att han skulle flyga till skogs höll jag på att säga.. Men du hajar…

Vi håller öppet mellan 10-18 på onsdag, stängt torsdag,
öppet som vanligt fredag & lördag!
Detta är det nyhetsbrev som kommer den här veckan, ring ner för att få reda på dom extraextra godsakerna..

 

Det börjar ralla på hårt med cateringarna nu så vill da ha något är det toppen att höra av sig. Här kan du kika på utbudet, Cateringmenyer samt ska även nämna att aptit.se där vi lagt ut lite picnicmat som du kan beställa också. Du kan ju beställa cateringen därigenom också om du inte har någon möjlighet att ta dig upp på söders höjder. Får du maten körd till jobbet och bara att ta med dig hem.

Men veckans matsedel ska vi ju också få med:

Veckans lunch

 

Ska även passa på att tipsa er som flänger fram och tillbaka till Skåne att min vän Nils-Gunnar Zander har en utsällning och vernissage där så om du är i krokarna gå dit. Hälsa från mig!
Nilsgunnar Zanders fina bilder

”Mannen och Månen”
NILS GUNNAR ZANDER
måleri
10 juni – 20 augusti 2017
Välkommen till vernissage 
lördag 10 juni 12:00 – 17:00
Invigning av utställningen 14:00 tillsammans med konstnären.
En utskrift av detta e-postbrev gäller som fri entré för 2 personerÖppettider under utställningsperioden måndag – söndag 12:00 – 17:00
 
Trevlig helg säger Pernilla (märkligt att säga det redan nu…)
08-6400882