Lucia här hos oss!

11th december 2017

God morgon go vänner!
Haft en skön helg? Min var lugn, laddar lite för upptakten kring julveckan. 
Men denna vecka är det en drös julbord som ska gå till olika företag, samt upphämtning av en massa presentkort som traditionsenligt blivit årets julklapp på många företag. Bra julklapp, för vem gillar inte mat?

Det är ju också lucia på onsdag som bekant, många som vill ha lite frukost på jobbet så vi tänkte göra ett kit bestående av hembakad vörtlimpa, julskinka och hemgjord senap. Samt våra godbitar, en muffins med saffran, mandel och russin. Vi har ett minimum på 10 personer och det kostar 79:- per person. Det bästa är att du kan hämta upp det i butiken på väg till jobbet redan kl 08.00! Om du vill kan du även boka det via Aptit.se.

Sivans julostar kommer under dagen. Fortsätter göra plats för ostarna som kommer så har sänkt priset på Sivans Sveciaost till 249:- kg (ord 320:-) Lagrad i nästan 3 år så du kan ju gissa vilken underbar ost det är. Dock först till kvarn!

Calle har gjort första laddningen leverpastej ska dock säga att den INTE håller till julafton men kanske läge att pröva pastejen. Kan lova att du aldrig kommer äta någon annan efter det. Rekommenderar dock att boka upp dig om du vill ha till julen. Förra året hann vi inte ens få ut någon pastej i butiken, allt gick till beställningar. 
Snart kommer vi börja sälja våra ”små sidor” med gravad lax, klar om ett par dagar och om du låter laxen vara kvar i förpackningen håller den sig utan problem till julafton. Men det bör du också boka. 350:- kg (ord 580:-)

Denna och nästa vecka blir det lite special med luncherna. Givetvis har vi allt det ”stående” och än så länge har vi skrivit fram till onsdag men det kommer lunch så klart. 
Veckans lunch

För att ha något mer att erbjuda denna vecka så sänker vi även priset på våra hemgjorda pajer. Kommer finnas  en drös olika sorter. Det nya priset är 220:- mot 298:-. 

Nä nu räcker det, glöm inte boka upp dig på luciafrukosten nu. 

/Kram säger Pernilla på Hammarströms 

 

Här hittar du länken till våra julbord
Julbord 

samt till nyårsmenyn.