Julveckan kom fort iår..

19th december 2016

God morgon go vänner!
Jösses vad julveckan kom snabbt, känner att jag kanske inte var beredd.
Låg och tittade på klockan från 04.00 igår och funderade på vad jag skulle göra under dagen och insåg att det var lika bra att gå upp…
Räknade ihop julborden till den 23 december och måste sätta stopp kl 12 på onsdag så vill du ha är det hög tid att boka…
Det gäller även ni som ska äta skaldjur till julafton. Måste veta lite om hur mycket jag ska jaga rätt på. Vet som sagt inga priser ännu men jobbar hårt på bästa möjliga. Mina leverantörer börjar likna mig vid en riktig bilhandlare men det tjänar du på så det är det värt att kallas ”Bilhandlar´n” 😉

Allt börjar bli klart nu och som vanligt är det bra att handla tidigt. Allt kommer vara helt nygjort så du behöver inte vara orolig för hållbarheten.. Det du ska vara orolig över är att hinna få.

Så boka din skinka, julost (Sivans cheddar dessvärre slut redan) men julosten finns. Sillen är klar och likaså strömmingen. Kolla förra veckans mail här så ser du alla sorter upprabblade..

Jul jul strålande jul!

Calle har legat i och gjort julkorv & leverpastej. Annie gör janssons frestelse så inåt bänken, luktar så gott! Ullis ska göra en kvarts miljon vörtbröd. Skinkorna från Rocklunda har kommit, finns kokta, råa samt i skivor. Skinkan kostar 175:- kg och du får inte glömma köpa Ullis sötstarka senap att servera till.

Ska du lägga in sillen & grava lax själv så börjar det bli hög tid. Urvattnad resp salt sill finns samt färsk lax är på ingång.

Vill du ha saffranskorpor och annat julgodis behöver du också beställa.

Äsch verkar som om det är bra om du beställer allt på en gång.. 🙂

Vi har givetvis lunch den här veckan också, maten hittar du här.

Veckans lunch

Ja jag kan rabbla julmat i all evighet, känner att vårt sortiment är galet stort för att vara fiskaffä´r. Kanske inte konstigt att det känns en smula rörigt! Men så glad att ni är så många som vill ha vår mat!!!!

Och härligt att vi får så mycket nya kunder då ni verkar rekommendera oss hårt!

Undrar du något så ring bara, kanske lättare att ta varje specifik fråga där än att försöka få med all i  mailet..

Eller svara på mailet, det går också finfint. Kan dock dröja lite med svar då ingen sitter vid datorn hela tiden.

Nä nu får det räcka!

Ha en fantastisk härlig jul säger Pernilla & Ullis på Hammarströms

08-6400882 ringer du för att boka maten