Jul jul strålande jul!

15th december 2016

God morgon!

Tidigt mail idag också men i ren självbevarelse drift.. Får vi till logistiken idag kan vi fanimig köra nobelfesten själva på 7 man nästa år.. Men jag är oerhört tacksam att så många låter oss hjälpa er med julmaten! Så glad att ni gillar det vi gör.

 

Många som frågat vilka sillar & strömmingar vi kommer ha till jul så nu kommer det en lååång lista:
*Inlagd sill  *Husfrusill  *Koriander/lime & chili  *Senap  *Sherry  *Skärgårdsill *Ört & vitlök *Curry *Svartvinbärsill *Matjes från Norröna & Klädesholmen *Hallandsfläder & prästost

 

Det var sillen och här är strömmingarna
*Stekt inlagd *Ört & Vitlök *Löjrom *Citron
Bästa på julbordet enligt mig..
Givetvis finns det salta och urvattnade sillfiléer för dig som vill lägga in själv. Säger som jag brukar, vänta inte för länge! Även färsk strömming kommer nu på morgonen, var jättefin den jag fick igår!
Ska börja grava småsidor med lax idag som kommer kosta 350:- kg (ord 580:-)
Den färska laxen kostar i dag 298:- för dig som vill grava själv.

 

Har ett ”bra” kilopris på årets löjrom 2000:- (ord 2300:-) och forellrommen kostar 1000:- (1400:-). Köp och frys om i mindre burkar så har du till jul & nyår.

Calle gjorde första laddningen med leverpastej igår så den finns nu till helgen, så himla god! 75:- kostar den.

 

Lutfisk finns också, stor tjock & fin. 175:- kg

Ska även nämna att Sivans Cheddarost börjar ta slut,vill du ha så är det bra att säga till nu.. Även bra att säga till om hennes julost, det har jag dock en del kvar av men alltid bra att boka.. En annan sak som är bra att boka är Ullis vörtbröd.. Ibland känns vi mer som ett bageri än fiskpang..

Den här veckan kan jag erbjuda 1 kg färska Smögenräkor för 190:- kg och om du köper mindre än det kostar det 22:- hg. Får en liten laddning med havskräftor för 440:-..

Har chisteraost för 290:- kg (ord 350:- ) och är av samma typ som dom populära baskeriue/caprinelle dvs får & getostar.

Nat bakar saffranskorpor för glatta livet, jag hinner knappt med att packa dom innan dom är slut. Connie ska göra en dessert med kanel & kanderade nötter.

Nej nu har jag inte tid med dig mer utan måste lägga julbord.. Hörs igen på måndag! Kram Pernilla i vår egna lilla tomteverkstad!

Alla länkar till julborden hittar du på hemsidan och lika så nyårsmenyn..

Start

08-6400882 ringer du eller svarar på mailet.