God morgon gott folk!
15th augusti 2019God morgon!
Ligger så pass bra till för en gångs skull så det blir ett tidigt mail.
Trots att cateringsäsongen redan börjat, jag & Ullis ska i väg på en fest med 130 gäster på lördag.
Det är det minsta problemet, det största är hur vi ska ta oss från och till butiken.
Är visst något lopp på söder med en bunt tokstollar som ska springa runt och ha sig..
Klicka på länken så får du se lite vad som gäller under hösten i cateringväg.
Har skrivit en renodlad vegetarisk buffé för det har fått en stor efterfrågan.
Vad som också har efterfrågats är laxfilé utan antioxidanter som är mscmärkt och faktiskt odlad efter konstens rätta regler.
Kommer från Färöarna och kostar 398:- kg.
Helgens fisktips är annars rödtungsfilé för otroliga 198:- kg.
Kommer gräddkokt sawoykål och rostad blomkål om du vill göra det väldigt enkelt för dig.
Hade en liten diskussion med Mats-Eric Nilsson om naturviner häromdagen. Han tycker jag är helt hopplös med min negativa inställning så jag fick lite tips hur jag skulle bli överbevisad.
Vinerna inköpta men inte hunnit smaka än men tänkte du skulle ta del av dom tipsen..
En orangevin från Georgien Rkatsiteli Qvevi för 118:- med artikelnummer 2195 att köra till rödtungan.
Fortsätter med kräfterbjudandet med 1 kg Vätternkräftor,
surdegsbaguette, västerbottenostpaj, rostad kumminmajonnäs samt helgens dessert som blir en vispad kardemummapannacotta med plommonkompott för 698:-
Lagom för 2 personer och till det kanske vi ska testa nästa vintips?
En italiensk frizzante Casa Belfi med artikelnummer 94566 för 149:-.
Är du sysslolös i helgen kan jag även rekommendera Mats-Eric´s Chateau Vaddå som finns i en bokhandel nära dig förslagsvis Söderbokhandeln!
Snälla, handla lokalt och stöd alla småföretagare..
Har även bra pris på Sivan´s 3 åriga prästost i helgen, perfekt till kräftorna.
220:- kg (ord 320:-)
Den vispade kardemummadesserten blir också helgens dessert som du kan köpa i ”lösvikt” … Äsch du hajar vad jag menar…
I den övriga skaldjursdisken finns det Smögen räkor 39:- hg,
havskräftor i olika storlekar dom stora som är som mindre humrar 670:- och mellanstorlek för 598:-samt kungskrabba för 749:- ostron för 19:- st och hummer för 320:- st.
Tove ska även göra smörrebröd, helgens smaker blir en laxröra med kapris & pepparrot,
Tvärnöskinka med bakade grönsaker & majonnäs
samt Altesseost med päron & valnötsmarmelad.
3 st för 110:- .
Ska säga att måndagsmailet kommer komma sent på måndag men matsedeln kommer finnas på hemsidan..
Har även Camembert för 59:- stycket (ord 85:-) perfekt mogen dvs luktar huggorm men det är då den är som bäst!
Jaha det blev som vanligt ett väldigt långt mail, verkar vara lögn i helvete för mig att fatta mig kort.
Det sista jag ska säga är att det är rackarns bra om du ringer och förbokar på 08-6400882
Kram säger Pernilla på Hammarströms