Vinn en Alla Hjärtansdagmiddag..

9th februari 2017

Hej på dig!
Allt väl? Här är det prima, har världens träningsvärk.. Jag kanske chockar dig nu men jag dricker inte bara vin.. Har gjort ett galet stort viktras som du kan läsa om här på ett nytt avsnitt av http://tantenphammarstrms.blogg.se/?tmp=197636

Så då måste man ju äta upp sig igen, det kommer inte vara något som helst problem den här helgen! Heller….
Ullis skaldjurssoppa har ju blivit så populär men rädd att du får skjörbjugg så den här helgen har hon kokat en kräftsoppa på insjökräftor. 39:- hg( 49:-)
Vi fryser ner av dom vi har kokt själva för det är alltid folk som vill ha men vi kände att vi behövde röja lite. Cornelia har gjort en kräftröra som är smaksatt med rostad kummin & prästost. 39:- hg (ord 49:-)
Briocher kommer vi baka tills i morgon fredag.

Till briocherna kommer jag också har bra pris på anklever för 990:- kg (ord 1200:-) servera med fikonmarmelad så är förrätten klar.

Calle håller som bäst på att göra kroppkakor, både ”vanliga” och sådan som vi hade på nyårsmenyn som ni har frågat efter som är friterade i panko samt fyllda med karl-johansvamp. Servera med skrei och rödvinsås kanske? Skrei i olika former finns det, även tunga & kinder.
Vill du hellre ha en köttbit till kroppisarna har vi Black Angusbiff för 598:- och Tri Tipbiff för 259:- (fråga mig inte var den delen sitter, känner mig galet konservativ men jag har inte koll på alla nya styckningsdetaljer… Känns som om dom hittar nya delar av djuret varje vecka…) Gott var det i alla fall, det räcker för mig…

Kommer även göra tonfiskloins som vi brynt på och är rå i mitten, säljes i skivor för 549:- kg. Perfekt förrätt som du serverar vår mango & melonsalsa med koriander till! Eller kör salsan till skreien kanske?
Drick en Riesling till såsom Kung fu girl för 130:- pix med artikelnummer 2690

I skaldjur har jag en skvätt av allt men inget till kanonpris. räkorna ligger på 36:- och havskräftorna för 440:- . Canadahummern kostar 310:- och den irländska hummern kostar 740:- kg
Alla hjärtans dag kommer vi som vanligt sänka priset på hummer, det gör vi alltid till skillnad mot alla andra som verkar passa på att fläska upp priset.. 250:- stycket för canadahummer. Dock läge att  boka! Priset gäller då på tisdag den 14/2!
Kolla in våra sociala medier där du kan vinna en alla hjärtansdagmiddag för 2!
https://www.facebook.com/Hammarströms-Fisk-269313647480/

Har fått en laddning med Sivans ostar, lantosten & billingeost är ni många som frågat efter så det finns nu hemma.

Cornelia har gjort en cocosmousse med marinerad melon. Citrontarter,kolapajer och chokladtryffeltårtor finns som vanligt.

Den 28/2 är det som bekant fettisdagen och då kommer vi som vanligt baka våra minisemlor. Vill du ha en laddning till jobbet är det bra om du hör av dig. Ifjol bakade vi nästan 400 stycken, ganska bra för en fiskaffär! 😉 Och då tog det ändå slut på eftermiddagen…

Ja som du märker, det finns lite av det mesta men som vanligt vill jag att du hör av dig och bokar om du vill ha något speciellt!

08-6400882 ringer du då.

Ingen risk att jag ska rasa mer i vikt under helgen i alla fall;)

Kram säger Pernilla på Hammarströms