Total utförsäljning av precis allt!

26th juni 2024

Hej på dig!
Hoppas du hade en god midsommar? 
Min var magisk, åt grodlår…. 
Dylan 7 år, son till en av mina bästa vänner hade som top 1 på önskelistan att få äta  just grodlår… 
Så då var det bara att styra upp;) 
Kanske överskattat men så nöjd kille.. 
Annars var det mest klassiskt käk. 
Vi gjorde en LUS dvs lunch utan slut… 
Lunch som övergick i middag som blev vickning..
Sittsåren var ett faktum.

Jag var tillbaka från Plåten idag men insåg att jag redan mentalt är på semester.. 
Så jag ber dig nu, hjälp mig komma iväg till Plåten fort i nästa vecka!
På måndag drar vi igång med vår årliga utförsäljning när vi säljer bort allt. 
Och när jag säger allt menar jag ALLT!
Löjrom, fisk, kött, skaldjur, ost, allt på hyllan och luncher/färdiglagat. 
Det enda som inte omfattas av rean är cateringen.
Eller presentkort…
Vi börjar med 10% på måndag/tisdag, 20% på onsdag, 30% på torsdag. OM vi har något kvar på fredag blir det 40% men det hoppas jag inte;) 
Som sagt, jag vill ha semester. 
För att det inte ska vara soprent redan på måndag så tar vi hem fisk/skaldjur & kött varje dag. 
Det går inte att förboka så klart utan det är först till kvarn som gäller. 
Passa på att bunkra upp inför sommaren. 
Jag ska bunkra för det kommer bli rusning till  Plåten i sommar. 
Märks att det är färdigrenoverat för i år vill alla komma. 
Fortfarande fascinerad över radiotystnaden som infann sig i våras när det skulle eldas ris. 
Fast ni var några som var sugna att åka ner.. 

Tänkte dock köra lite som en vanlig helg innan rean på måndag. 
Det blir inget formulär  för alla problem jag har att få till hemsidan när jag stängt ner något och alltid måste maila Stefan i vild panik. 
Låter honom ha lite ledigt han också.. 
 
 Så det är bara att ringa ner och boka din mat på 08-6400882 eller svara på mailet. 
Håll lite koll på Facebook och Instagram för där lägger vi upp inlägg regelbundet… 

Har kanske inte så mycket att komma med i alla fall men en helgkasse blir det med torskrygg som vi marinerat i matjespad (snöat in totalt på matjesill) som vi kommer servera med brynt smör cremefraiche , färsk potatis samt vit sparris. 
195:- pp. 
Vi kommer även koka in rödingfilé igen. 
Det var lite utav en succé måste jag säga. 
Servera med vår dillmajonnäs, picklad gurka & fänkål samt färsk potatis. 
590:- kg kostar rödingen. 
Annars blir det mest grillfiskar i fiskdisken även om värmen ska ge sig lite till helgen. 

Smörrebröden denna vecka blir en tunnskivad lammstek med kantareller från Plåten(hittade lite men det verkar lovande inför hösten) samt sherryinkokt lök. 
Bohusröra samt dagens bästa ost med hemkokt tomat/vaniljmarmelad. 

Har lite godsaker i köttkylen som den finska biffen med kappa, durockkarré och olika korvar.. 
Ullis ska göra en dessert med smultron & jordgubbar till helgen. 

Har en del sill kvar sedan  midsommar som vi börjar sälja ut redan nu. 
Håller sig utan problem i ytterligare 3 veckor i kyl med med god hygien… 

Vet inte om jag har något mer vettigt att komma med än att jag önskar dig en fantastiskt härlig sommar. 
Och tack för den här säsongen, tack för att ni är oss trogna, tack för alla härliga hejjarop och tack för att ni fortsätter rekommendera oss.. 
Utan er hade vi inte varit där vi är i dag!
Kram
/Pernilla & Ullis med hela gänget 
Ring på 08-6400882 om du vill ha något i helgen.