Ordning är nu återställd!

16th oktober 2017

God morgon!
Då var ordningen återställd, Ullis är tillbaka. Brunbränd och fräschare än någonsin. Fylla 50 och en vecka i Palma verkar göra susen. 
Jag borde kanske också åka till varmare breddgrader, vi ska åka till Amsterdam om ett par veckor. Kanske inte känt för sitt fina väder fast bättre än Manchester där det var uppehåll 5 minuter varje timme dit novemberresan ifjol gick.
Har du några bra tips på roliga utställningar mottages det tacksamt. Mycket bokat och ska framförallt gå på Europas största vinyl & populärkultursmässa. Sånt gillar Pernilla.
Ifjol var det en man som sålde sin samling av klänningar efter  Audrey Hepburn. Tänk att dricka en cocktail i klänningen från ”Breakfast at Tiffany´s”? Kanske tur att jag är typ 13 gånger så stor som hon var annars hade jag nog smsat ”låna” för första gången…

Denna vecka har jag spättafilé för 159:- kg (ord 220:-). 
Kanske göra en gratäng till kvällen? Det gör sig spätta ypperligt. 
Blåmusslor har jag två nät för 140:- pix. En moules marinière 
recept hittar du under länken, alltid gott!

Veckans matsedel har vi här:

Veckans lunch

Och i eftermiddag ska det skrivas nya julbord, kommer bland annat bli ett med betydligt fler vegetariska alternativ som är efterfrågat. 
Men det kommer på nyhetsbrevet på torsdag. 
Annars rullar det mest på, fler och fler upptäcker att man kan beställa vår mat via aptit.se och det gillar vi så klart. Jobbar också med en egen budfirma så du kan så klart beställa direkt från oss.. 

Vi hörs igen på torsdag. 
Kram på re säger Pernilla på Hammarströms fisk som gärna ser att du beställer din lunch. 
Svara på mailet eller ring 08-6400882