Nu börjar rean!

3rd juli 2017

Hej på dig!
Är ni några kvar som jobbar?
Själv är jag oerhört semester klar, inte ofta jag känner så men nu är det verkligen så. Denna vecka är dock kanske en av dom roligaste på hela året. Det är bra det för förra veckan var en riktig skitvecka om jag ska vara ärlig..
En mycket kär stammis gick bort som jag kommer sakna galet mycket. Väldigt härlig människa….
I och med det började jag fundera på vad som faktiskt är en avigsida med att driva butik så det resulterade i ett litet inlägg.. Om du orkar kan du läsa det här..
Det sämstaste i alla kategorier…

Denna vecka är det som sagt rea, börjar i dag måndag med 10% vilket gäller i morgon också. Onsdag 20%, torsdag 30% och på fredag 40%.
Gäller allt utom matlådorna…
Får hem nya varor varje dag så vi fyller på allt eftersom men när butiken är tömd på fredag, korkar jag upp en flaska bubbel innan jag går hem…
Dom mest rutinerade kommer redan på torsdag, vill du ha löjrom är det kanske läge att komma då.. Men har förbokat en hel del hummer/ostron/kungskrabba och räkor till fredag.. Kanske en smula knäpp att bulla upp för att sälja billigt men det är ett litet tack till er underbara stammisar som gör det så fantastiskt skoj att gå till jobbet!
Det går inte att förboka utan blir till att komma hit.

Kanske vidarebefordra mailet till nära och kära så dom också kan bulla upp inför semestern? Fyll frysen och njut av härlig fisk under hela semestern!

Vi har luncher den här veckan också men inte förskrivet längre än till tisdag men det ”stående” finns alltid och så kommer vi garanterat gör lite extra mat.
Annars kör vi som vi säger ”ända in i kaklet”, i morgon ska vi göra ett reportage för Dn som kommer publiceras i augusti.. OM det blir bra och dom är nöjda. Hoppas verkligen så..

Här är länken till maten som gäller den här veckan:

Veckans lunch

Vet inte om jag kommer ha så mycket att skriva om så vi hörs helt enkelt i augusti!
Vi öppnar igen den 11:e!

Kram och tack som tusan för den här terminen säger Pernilla som nu tar sommarlov!!

Alla andra hälsar också!