Måndagsmorgon!

27th november 2017

God morgon!

En 5 kg tyngre Pernilla här.. Maten under helgen bestod av sista krabbmiddagen, so far. Men sen har jag levt på bullar, pepparkakor, saffransbullar, tårta.. Åk inte ner till Sjöstan och Magnus Johanssons bageri om du som jag lider av dålig karaktär.. Som pricken över I:et var det middag hos mamma & pappa som började med hembakad fika. Just det glömde ju fredagspizzan som vi verkligen aldrig äter.. Men det är ju knappast så att jag går på buljongsoppa efter en sån här helg.. Nä du, inte jag inte! 

Och nu till helgen är det som bekant första advent så då blir det nog en och annan pepparkaka.
Ullis ska baka vörtbröd framåt helgen, kanske världens godaste om du frågar mig. (Alltså jag älskar gluten! Och smör och grädde…. )
Hennes hemgjorda senap blir också klar och med det tänkte vi sälja färdig griljerade julskinkor. Fått hem en laddning med cheddarost från Falbygden också för er som föredrar det. Sivans julostar kommer i nästa vecka, bra om ni börjar boka upp er på dom. Det gäller även  hennes cheddar. Rocklunda skinkorna är också bra att börja boka upp sig på, kokta och råa kommer det finnas. 180:- kg kostar dom i år. 
Jag är inte riktigt beredd för julen än men bara att gilla läget känns det som. Första julmaten gick iväg i lördags så nu är det bara att köra på. 

Denna veckas matsedel hittar du här:

Veckans lunch

 

Det får räcka så, kommer givetvis med ett mail med fler godsaker på torsdag så det blir inte bara julmat.. 
Ha det säger Pernilla. 
08-6400882 ringer du om jag ska lägga upp något åt dig.