Måndagsmorgon…

11th september 2017

Hej!

Haft en skön helg? Min var lugn, var iof på Scala och såg den ”Tatuerade änkan”. Okej men kanske inte mer fast det är väl svårt att göra teater av en så eminent film. Gillar Lars Molin hårt!
Fick också en chock över priset att gå på privatteater, jösses… 

Hoppas få första laddningen med krabba till onsdag, vi jagar för fullt. Och jag är ledsen att det tog slut i fredags igen.. Det är alltid bra att svara på mailet att beställa, gör det redan nu så jag även får en indikation på hur mycket jag ska ta i… Denne vecka vore det väl själva … om jag köper för lite..

Denna vecka har jag bra pris på hel gädda för 79:- kg, vi kommer också mala färs under dagen. 
Ska även tillägga att vi är lite kort på folk i två veckor så nu är det extrabra om ni hör av er i god tid oavsett vad det gäller.. Luncher, cateringar och dylikt. Men vi har på oss rullskorna så det ska nog gå bra!  Cornelia har åkt på semester och den 25 börjar Nanna som ska ta Zekes plats. Ska bli skoj med nya vänner.

Veckans matsedel har du här:

Veckans lunch

 

Ska även säga att vi var på en liten föreläsning om vad som väntas bli det nya inom restaurangvärlden det kommande året.. Personligen tyckte jag det var lite sorgligt och var tvungen att skriva en rad om det.. Chockar mig sig med 2 inlägg på 2 veckor.. Och för er som följt min härva med miljöförvaltningen ska jag säga att ”Eva” ännu inte hört av sig! Men underbart med alla glada tillrop jag fått av er och all respons.

Mina floskler om högt och lågt…

 

Vi hörs igen på torsdag. 
Just det ska även säga att jag har lite härva på mailen så kanske bra om du ringer… 08-6400882 
Och är du grymt datakunnig bjuder jag på lunch om du kan hjälpa mig… 
Kram Pernilla