Lugn och ro…

3rd januari 2017

Lugnet har infunnit sig för en kort stund, ganska skönt att få röja ut julen i lugn och ro. Röja bland gamla följesedlar och beställingslappar på kontoret som bara kastats in från höften hela december. Vi behöver andas ut en sekund för i nästa vecka är allt som vanligt igen men bara att få denna tid till andhämtning gör så himla mycket. Vi håller som bekant stängt på fredag men öppet som vanligt på lördag. På måndag är allt som vanligt igen, nu matsedlar kommer och vi ska på onsdag skriva lite nya fräscha cateringmenyer. Helt enkelt ladda om  för vårens studentskivor och andra festligheter. Alltid skönt att vända blad och kickstarta 2017!

Nyårsafton kom och gick, skönt nog så hade vi planerat bra iår, inte mycket kvar när vi stängde! Några stackars svenska humrar som Pernilla tog med sig hem (stackars mig) och några canadahumrar som åkte in i frysen.. Precis som vi vill ha det. Fick dock ett samtal från en leverantör som inte beräknat lika bra utan fick köpa Canada hummer billigt. Nisse hon var lagom nöjd över att få ta på sig kokrocken igen.. 😉 Men jag nappar alltid på bra priser det vet du ju vid det här laget!

2 Canada humrar för 498:- vi tog som bekant 310:- stycket på nyår så det är ett bra pris!

Mailet kommer lite mittimellan i den här veckan då det blir helg redan på torsdag… 

Vet inte om jag har så mycket mer att komma med, det kommer lite färska smögenräkor/havskräftor/irländska humrar för er som inte tröttnat på skaldjur..

Säljer ut lite sill & strömming till 50% som har god hållbarhet så du kan utan problem ha den i kylen ett par veckor..

Ullis har flytt till de franska alperna och i och med lugnet här så tänkte jag fly ner till Uddevalla till min mormor ett par dagar… Men de andra är här och håller ställningarna…

Kram på er säger en faktiskt småsliten Pernilla

08-6400882 ringer du om vi ska lägga undan något…