Måndagens nyhetsbrev
14th oktober 2016Hej!
Är det någon av er som jobbar den här veckan eller har ni höstlov allihop? Om du har höstlov så kan jag tipsa om Anton Corbjin fotoutsällning på Fotografiska…
Fast nu hoppas jag att du kommer till oss och köper någon av följande luncher hur som helst…
Måndag
Ugnsbakad laxfilé med nudlar/ pak-choy/ingefära samt en chiliaioli
Köttfärslimpa serveras med potatispuré, champinjonsås och rårörda lingon
Dagens vegetariska
Tisdag
Pankostekt havskatt serveras med skärgårdsås & kokt potatis Fläskfilésauté med dijonsenap & rotfrukter & grädde serveras med ris Dagens vegetariska
Onsdag
Haröbiffar med citron & gräslök serveras med kokt potatis och gurkmajonnäs
Bouef Lyonnaise
Dagens vegetariska
Torsdag
Laxlasagne med spenat & parmesanost
Kycklingbiffar med persilja & oliver serveras med kryddig tomatsås & pasta
Dagens vegetariska
Fredag
Halstrad rödingfilé serveras med grönsaksrisotto och bakade tomater Boeuf Bourgignon med bacon/ smålök serveras med potatispuré
Dagens vegetariska
So far har jag inte så mycket att komma med då jag inte riktigt hunnit prata med mina leverantörer så du får hålla lite regelbunden koll på facebook/instagram där jag lägger upp diverse…
Det finns som vanligt lite av allt, Ullis har gjort blodpudding kanske en bra maträtt när ugnarna är hemma? Köttbullar har det trillats i massor under helgen också som ett ytterligare alternativ.
Det största som händer här i veckan är planering av före detta Mitt Kökmässan Stockholm food & Wine där vi i sedvanlig ordning står och öppnar ostron i montern hos The wineagency och deras champagnedel.. Var ska sleven vara om inte i grytan? Kom och drick Pierre Peters & Andre Clouet vettja!
Hörs med ett mer uttömmande mail på torsdag… 08-6400882 om jag ska lägga undan något..
/Pernilla på Hammarströms som snart ska börja äta betablockerare då jag i afton ska sitta och försöka få ihop vår nya hemsida… Jösses undra just hur det kommer gå… Tålamod när det gäller dator? Inte jag inte….