Kalas x 2, kanelbullens dag och ”Öppna bordet”

2nd oktober 2017

Hej på dig!

Vi fyller år! 
Eller rättare sagt vi fyllde år igår men lite trist att fira själv hemifrån.. Vi skulle ju ha firat redan i helgen med det försvann liksom i all löjromshets här.. Vi som aldrig missar en anledning till ett glas bubbel.. Det korkade är att jag hade förbeställd en drös humrar inför både fredag & lördag som vi skulle sälja till extra bra pris som jag nu står med… #proffs 
Men dom är så klart kanonfina även idag! Så för enkelhetens skulle sänker jag priset på alla skaldjur i dag till 20% vore kanske brukligt med 11 då det är det vi fyller men vi kör på 20%!
Tänk att det är 11 år sedan vi tog över, så himla mycket skoj som hänt! Kanske ska skriva en bok… Fast det står mycket i bloggen, om hur vi träffades och allt som hände under de första åren. Inte helt självklart med två brudar i en annars väldigt mansdominerad värld.

 Hur allt kom sig att vi blev med butik

Annars händer det en hel del skoj den här veckan, viktigast är kanske att Ullis fyller 50 på fredag! Då är hon ledig men kom in och krama lite på henne innan vettja! 50… Jösses…

Dags för ”Öppna bordet” igen, den 25 oktober kl 18,30 är det dags!
Först till kvarn som vanligt, sist tog platserna inte slut fullt så fort så även om du ser mailet sent så ring. Det finns alltid en chans!
För er nytillkomna vänner skickar jag en länk här som ni kan se vad ”Öppna bordet” innebär. 10 rätter i 14 nya vänners lag för 950:- ink vin. Hemlig meny som alltid.. 
Öppna Bordet

På onsdag är det Kanelbullensdag som vi måste fira! Det är visst även samåkningsdagen, internationelle vodkadagen, djurens dag och donationsdagen.. Men det kan vi hoppa över, eller skaffa dig ett donationskort. Det är alltid bra. Fast här firar vi kanelbullarna istället. I fjol åt jag så jag fick magknip så det ska jag försöka undvika iår. Men vill du ha till jobbet kan du väl ringa och förboka? Lite så vi vet hur mycket deg vi ska kalljäsa på tisdag.. 
Ring 08-6400882 så lägger vi undan till er.

Lite lunch ska vi kanske ha den här veckan också?

Här är länken till luncherna

Veckans lunch

Ring nu för både kanelbullar, luncher och plats till ”Öppna bordet”

Kram på er säger Pernilla på Hammarströms fisk 

08-6400882 ringer du