Halloj!

6th november 2017

God morgon!

Är alla samlade på jobbet nu igen? 
Märktes att många av er var på ledighet men om jag ska vara helt ärlig kan det vara lite skönt ibland, man hinner ta itu med så mycket annat. Börjat med julförberedelserna, senapsfröna ligger nu i blöt så snart blir det senap. Vågar knappt säga det men ser framemot första julskinksmackan… Och på tal om det så börjar julskinksbeställningarna komma in. Som vanligt kör vi Rocklundas fina kokta, finns även rå för er som föredrar det och fortfarande envisas med doppet i grytan;)
Kanske för ”ung” för att uppskatta det när det finns så fasligt mycket annat  gott på bordet.. 

Claudio, vår granne här i huset har gjort ett erbjudande på julstädning. Det ligger en lappar i butiken om det, väldigt bra erbjudande och synnerhet nu med Rutavdraget.
Själv gör jag nog som vanligt och låter dammråttorna vara och tar med mannen till syrran… Mycket bättre;)

Denna vecka kommer jag få fin stor kungsflundra, mscmärkt och från dom riktigt norra breddgraderna för 210:- kg. Kommer dock med ”andra turen” som vi säger så häng inte på låset. 
Verkar som om det blir nästsista veckan med krabban, märks att dom börjar släppa rommen. Betydligt mycket fler ”salladskrabbor” i förra veckan. Kanske bra om du bokar om du vill ha, tog ju dessvärre slut i förra veckan…. 
Annars kör vi på 2 nät blåmusslor för 150:-, kanske en god moulé till kvällen? 
Calles kroppkakor finns också, passa på för dom har som bekant en strykande åtgång..

Veckans matsedel har du här:

Veckans lunch

Det var väl vad jag hade att komma med för nu, jo just det… Dessvärre var det inte fullt så stort tryck på ”specialbordet” som jag trodde. Ni är kanske för fega? 😉
Så har ett par platser kvar så ring ner och boka, ta med en vän.. 
Det datumet som gäller då är 23/11 kl 18.30 sharp! 
08-6400882 är numret. 
Kram på er säger Pernilla som ska klämma in en liten ledighet i nästa vecka. Åker till Amsterdam så har du tips och idéer om utställningar och andra roligheter så hör gärna av dig… 
Så vi får väl se hur det blir med nyhetsbrev i nästa vecka, du får kanske hålla utkik på sociala medier istället… 
Facebook

Gå in och gilla oss där så du inte missar något, uppdateras mer än hemsidan om jag ska vara ärlig…