God morgon gott folk!
9th mars 2020Hej på dig.
Haft en bra helg?
Min var bara okej, inte ofta men så ska det vara i bland också….
Tjatar ju jämt om hur bra jag har det på jobbet och en av dom bästa sakerna är alla människor man lär känna genom åren.
En av dom härliga jag lärt känna är Helena Törnblom som för något år sedan åkte till Bologna för att bli en diplomerad Sfoglina dvs pastamakerska.
Så coolt och nu satsar hon på att göra det på heltid.
Hade en workshop i helgen som så klart blev en succé.
Hon hade inte plats för mig trots jag försökte snika mig in..
Nåväl med detta vill jag ha sagt att den 27 mars från och med kl 16 kommer hon till butiken och står i vårt kök och gör sin pasta.
Givetvis kommer du få pröva kavla, smaka och fråga.
Den helgen kommer helgens matkasse bestå av hennes pasta med olika tillbehör som vi fixar.
Blir 3 olika sorter så du kan pröva lite olika.
Du kan kolla in hennes instakonto också, Pastahantverket.
Jag återkommer närmare men glöm nu inte detta, kanske något av den godaste pastan jag någonsin ätit!
Har jag någon vinmakare på maillistan som vill promota sina italienska viner i samband kan du ju höra av dig;)
Men innan dess behöver vi något i magen..
Blåmusslor för 60:- nätet från Smögen.
Även Lyngenräkor för 250:- kg (ord 400:-).
Jag har lite kvar från i lördags för jag tog i från tårna när jag beställde så alla som ville ha i helgen skulle få.
Men dom har varit frysta sen i lördags men inga problem att spara i frysen till i helgen skulle jag säga.
Hojta då om du vill köpa dom frysfrysta..
Ja det var väl det?
Ses senare..
Ring om du vill lägga undan någon lunch på 08-6400882 eller om du vill ha kontakt med Helena för en egen workshop med arbetskollegorna eller vännerna?