God fortsättning och gott nytt år

27th december 2018

Hej på dig!
God fortsättning och gott nytt år!

Har du haft en bra julhelg? 
Ätit gott;) 
Hoppas jag verkligen. 
Själv åt jag inte ett uns julmat, det blev lunch på Sturehof och sen tvingade jag mannen att bo på hotell för att inte göra ett jota. 
Precis vad Pernilla behövde efter ett par knasiga dagar i butiken. 
Fast det är ju precis som vi vill ha det, vi stängde ner beställningsformuläret ett dygn tidigare än beräknat samt även julborden. 
Insåg ganska snart att vi hade långt mer att göra än tidigare år. 
Något vi är hemskt tacksamma för.. 
Nu har jag dock gjort ett nytt beställningsformulär med allt som har med nyårsmaten att göra. 
Ingen kommer ihåg en fegis;) 
Så vi kör på, varje dag fram till nyårsafton!
Idag 10-18, fredag 10-18,30 lördag & söndag mellan 10-15 och på nyårsafton 10-15. 
Och som jag alltid tjatar, boka…. 

Här är länken till beställningsformuläret
Så bara att boka på, det är samma sak där som vid jul, tycker du det är svårt så hör av dig så hjälper jag dig. 
Fick ner priset på den svenska hummern lite även den irländska. 
Dessvärre inga havskräftor än eller färska räkor. 
Färska och färska, dom räkorna jag säljer på nyårsafton kommer att ha varit frusna. 
Dom håller sig inte så många dagar skulle jag säga så det är anledningen till att vi vänder dom i frysen ett varv.
Så nu försöker jag få tag på räkor till vettigt pris, kände att dom ynka 5 kg som smögen hade i morse skulle kosta 400:- kg i inköpspris. 
Och för att sen sälja dom frusna känns som ren galenskap i min värld. 
Säger som jag brukar, köp skor för dom pengarna;) 
Men jag återkommer med priser på det. 
Kommer uppdatera formuläret så snart jag vet. 
Kan vara bra att hålla utkik på sociala medier där jag är hyfsat aktiv så jag ska slippa maila dig i tid och otid…

Det finns också en nyårsmeny som är helt komplett med viner från Johan Lidby och en utskriven plusmeny där du kan beställa till 3 sorters canapéer som är röktlaxtartar smaksatt med kapris och äpple samt picklad rödlök. 
Västerbottencrustad med löjrom och rödlök och den sista är med hemgjord pastej som är smaksatt med tryffel och karl-johansvamp. 
120 per paket. 
Och du behöver ju inte beställa nyårsmenyn för att beställa ett canapékuvert utan den finns också under beställningsformuläret

Har inte så mycket mer att komma med, alla priser finns i formuläret. 
Fisk,skaldjur, kött,bröd,såser, ostar,desserter ja precis allt

Ha nu ett riktigt gott slut och framförallt ett gott nytt år!

Mitt nyårslöfte är att inte börja röka samt att se till att få ett sjujävla roligt år! 
Kanske kan vara ditt också? 
Hoppas på att orka dra igång det ”Öppna bordet” när värmen kommer för er som längtar och mer melodikrysslördagar och annat bus i butiken. 
Ring på 08-6400882 om du vill boka något
Kram säger Pernilla & Ullis och hela gänget här hos oss

Ps vet att Sassa kommer bulla upp på InBloom också med massa fina blomsterarrangemang inför  nyår. Ring henne och boka din bukett på 070-7702271