Jul jul strålande jul!

19th december 2018

Hej!
Saknade du mig i måndags? 
Kände att jag inte hade ett jota att komma med utan fokuserade mest på att ta beställningar från vår beställningsmall på hemsidan.. 
Jösses vad ni är duktiga att boka därigenom! 
Har stängt ner varor som varit slut, jagat reda på mer och öppnat upp igen. 
Till och med jag kommer bli proffs på att redigera hemsidan;) 
Eller nä, det kommer dröja. 
Sivan´s julostar & cheddar har varit slut i en omgång men kommer mer i morgon, torsdag men för guds skull boka om du vill ha. 
Fick inga mängder men du som redan har förbokat behöver inte vara orolig, den osten finns då till dig.
Det är lite varför jag tjatar om att reservera , så du inte blir besviken över att inte få din mat. 
Vi producerar för glatta livet så det ska nog räcka till er alla. 
Kl 12 på fredag kommer jag stänga ner beställningslistan i ren och skär självbevarelse drift.. 
Kanske även får gälla våra julbord när jag tänker efter…
Att boka julbordet är det absolut bästa sättet att få sin julmat, vill du göra det extremt lätt för dig kör vi ut maten till dig den 23/12. 
Kostanden på det varierar på vart du bor så klart. 
Man kan också boka via aptit.se och då kommer maten körd till jobbet lagom till du går på ledighet. 
Kanske inte kan vara lättare? 
Annars tycker jag du ska komma och hälsa på, det är smårörigt men brukar vara en fantastisk stämning i butiken. 

Vi håller öppet hela helgen, dock inte julafton men fredag mellan 10-18.30. 
På lördag mellan 10-18 (nog längst i hela stan) samt den 23:e mellan 10-15 (sharp…;) )
Vi har fått lite skaldjurspriser, kommer även få svensk hummer till ett anständigt pris, lite förvånande måste jag säga 1300:- kg, den irländska kostar 990:- kg, dom från Canada kostar 310:- st. 
Trodde det skulle vara betydligt värre faktiskt. 
Det som rallade på är havskräftorna, den sk mellanstrl kostar 520:- kg och dom stora kostar 620:- kg.
Räkorna har jag inte fått något pris på än, kommer i morgon torsdag. 
Hur som helst, ska du ha dina räkor på julafton kommer jag frysa dom på fredagsmorgon, du hämtar den 23:e och så får räkorna tina långsamt i din kyl tills på julafton. 
Olika sorters ostron, Fine De Claire för 19:- och Gillardeu för 35:- st. 
Kungskrabba för 749:- samt kan ha lite norsk krabba i frysen om du vill ha det till julafton? 
Säg till i god tid då! 

Det finns ganska mycket Nibbleskinka, där har jag tagit i i alla fall;) 
295:- kg och den är kokt, någon rå finns inte. Säg till vilken storlek du vill ha när du bestämmer.
Fick till och med Björne på La ferme Landaise att övertala en kund att han inte behövde sin råa skinka utan vi behövde den bättre;) 
Senap däremot har vi snålat med så det behöver du boka. 
Leverpastej kommer det finnas en del men julkorven kommer inte ens ut i butiken, allt som ska göras är förbokat. Ledsen för det.. 
Men vi får ta en korvtemahelg här framöver, gjorde succé när vi hade det som helgtips för ett tag sen. 

Sassa kommer ha samma öppettider som vi, hon var precis här. 
Hon kommer bulla upp hårt hon också, framförallt med amaryllisar både i kruka och hennes fantastiska buketter med tistlar,amaryllisar och allt som jag inte kan namnet på men är dom mest vackra kreationer jag sett. 
Hon, precis som jag vill att du bokar, ring henne på 0707702271

Nä vet du vad, du får  helt enkelt komma ner och kolla vad du kan tänkas vilja ha till ditt julbord!
Vi är här,typ dygnet runt faktiskt;) 
Nu ska jag snart gå hem så det är ingen ide att ringa och boka utan du får svara på mailet eller återkomma i morgon vid åtta, då är jag på plats igen. 
Ha nu en fantastisk god jul! 
Jag hör av mig efter jul med nyårsmenyerna och godsakerna vi ska äta då! 
Du kan så klart boka nyårsmenyn redan nu på hemsidan. 
Som sagt, jag är ett riktigt dataproffs;) 
Det var det, kommer säkerligen lägga upp filmer och tips på Facebook & Instagram där är det alltid bra att hålla utkik
Kram säger tomtarna Pernilla, Ullis, Annie, Calle, Tove,Jonas, Nat, Robert och Joel på Hammarströms fisk
08-6400882 ringer du efter åtta i morgon;)