Då var det sista nyhetsbrevet för denna säsong…
25th juni 2020God morgon!
Då var det sista gången du hör av mig innan sommaren.
Nästa vecka kommer jag inte ha ett jota att komma med mer än att KOM OCH SE TILL ATT JAG FÅR GÅ PÅ SEMESTER SNABBT!!!
På måndag kl smäller det, 30% rabatt på hela sortimentet.
Ska du ha löjrom ska du nog hänga på låset;)
Får in nya varor varje morgon så det kommer finnas att fynda på.
Kanske inte mer löjrom så är det slut är det slut.
Rean innefattar inte cateringverksamheten men sen är det allt, luncher, fisk, kött, skaldjur, ostar, kolonialvaror.
Rean pågår fram till torsdag och kanske fredag, jag har inte bestämt mig än.
Beror lite på hur duktiga ni är..
Men ska jag vara ärlig är jag så semester-klar..
Gör ingenting om jag får stänga redan på torsdag;)
Givetvis kan man inte förboka och givetvis kommer jag INTE tillåta fler än 3 personer i butiken men vi är snabba.
Måste klappa mig själv på axeln för jag tycker det gick rackarns smidigt vid midsommar.
Kanske ska ha lite käk i helgen också?
Det märks att FHM släppt på reseförbudet, turisterna har kommit till Smögen.
Ser man direkt på priserna.
Havskräftorna denna vecka kostar 490:- kg och är av den större sorten och snäppet mindre kostar 380:- kg.
Räkorna bellar 490:- kg.
Hummern kostar 270:- st.
Vädret är ju helt knasigt, känns som om Moder Jord ser till att vi kan hålla oss ute så vi har en chans att ses.
Eller så är det bara så att hela jorden är på väg att kollapsa….
Inlandsisen är ju snart ett minne blott..
Vi får passa på att njuta innan allt kollapsar (positiv jag var i dag då).
med att rycka fram grillen.
Seabream och Seabass för 198:- stycket och vill du ha fisken filead kostar den 298:- kg.
Till det har vi gjort en rostad majsalsa och BBQmajonnäs.
Har även Wanameräkor för 349:- kg och fina pilgrimsmusslor för 598:- om du vill göra en härlig grilltallrik.
Vill du hellre grilla kött finns det Entrecote och biffrad som gör sig toppen till garnityret här ovan.
Isländsk rödingfilé för 420:- kg som du halstrar på skinnsidan (funkar på grillen också men du får vara snabb då).
Till det har vi gjort en nobisdressing samt lagt in tysk vitsparris som gör sig fint till.
Jag åt det igår och förstärkte med färsk potatis och morötter.
Det finns även majskycklingbröst för 169:- kg som funkar bra till dom här tillbehören.
Jonas har gjort ”tonfisk på burk” fast lite 2.0.
Kokat och lagt in färsk tonfisk som han kryddat med citronolja och gräslök.
125:- för en burk med tonfisk
Gott på lilla surdegsbaguetten i väntan på att grillen ska bli varm.
Till dessert finns det i helgen en kardemummamousse med rostad mazarinkaka med plommonkompott eller Nat´s rabarberpaj.
Nä du det får vara nog och jag tackar för denna säsongen!
Tack för att ni hjälpt till att stötta oss i vår när allt varit knas i världen.
Och jag hoppas innerligt att ordningen är återställd när vi är tillbaka.
Men har dessvärre inte så stora förhoppningar om det så vi får väl ta fram bilen ur garaget igen och återuppta hemleveranserna.
Men den dagen den sorgen, nu ska jag fokusera på att inte göra någonting. Fokusera på att kyla lite rosévin och vända blad i boken är ungefär det jag kommer att göra.
Kram på er och ring om du vill ha något till helgen!
/Pernilla som sätter sin tilltro på att du snabbt hjälper mig gå på semester snabbt nästa vecka
08-6400882 når du oss på ett par dagar till.