15th mars 2018

Ok folk, här kommer brevet av Ullis för ovanlighetens skull nu när Pernilla är och dricker sake och äter japanska delikadesser.

Vi jobbar dock på som vanligt här i affären.

Det finns skrei även om det börjar lida mot sitt slut. Rygg, filé, slag, tunga och kinder.

Vill ni ha det innan säsongen är över så satsa på det annars.

Denna vecka har vi hel röding som är odlad i Jämtland för 199 kr kilot, servera med kantarellsås som såklart oxå finns klart i disken.

Som förrätt har vi kokat en skaldjursoppa och bakat olika bröd som passar till.

Har även gjort en lantpaté (498 kr kg) smaksatt med gåslever och kokat en rödlöksmarmelad.

Dessutom har vi fått in Rosékalventrecote kostar 379 kr kg. Till det serverar du våran rödvinssås smaksatt med ingefära och vitlök.

Klassiska Wallenbergare ligger just i stekbordet 79 kr st potatispuré och lingon finns oxå att införskaffa.

Nygjorda krabbkakor har jag gjort servera med vietnamesisk rödkålsallad kimchi mangosalsa och chiliaioli.

Hoppas på att göra pilgrimsbiffar också som var väldigt poppis sist.

Calle håller på att göra nya kroppkaker och det finns blodpudding.

Cornelia kommer som vanligt bulla upp med smörrebröd… Kallrökt lax och pepparot, parmaskinka med mozzarella, skagen toppat med rom 39 kr st 3 för 10 kr.

Desserter såklart… en med smak av hjortron och vit choklad i glas 55 kr st

samt en banantarttartin som är för två och kostar 75 kr st servera gärna med kolagrädde till.

Som ni vet finns det mesta att inhandla hos oss ..ostar finns det i massor brödhyllan är full, kött fisk fågel finns så kom vetja.

Ja som pernilla alltid säger RING och beställ så du vet att du får det du vill ha.

08-640 08 82

// Trevlig helg på er… det kommer jag att ha då jag ska åka till St:Anton och hälsa på sonen som är där och åker skidor

Ullis